MESTREJAMENTS

El mestrejament és una tècnica per la qual es pot tenir accés a diferents portes amb una mateixa clau, seguint una jerarquia i impedint que una clau obri una porta que no hauria. La famosa “clau mestra” és la base d’aquesta explicació.

Llegir més

TIPUS DE CLAUS

En l'actualitat es poden trobar en el mercat diferents tipus de claus. En aquesta entrada podem veure uns quants exemples de tipus de claus. Des de les més clàssiques, que encara es poden veure, als tipus més actuals.

Llegir més

PARTS D'UN PANY

Hola a tots, molts de nosaltres no sabem ben bé com definir les parts d’un pany . Avui volem donar informació al respecte, gairebé ningú que no sigui manyà coneix del cert les correctes denominacions de les parts que componen el nostre sistema de SEGURETAT, i el seu funcionament, el perquè quan girem la clau es tanca la porta ni quina és la seguretat depenent de les característiques. Potser que només tinguis curiositat, el cert és que ens és molt útil als professionals un bon diagnòstic a l’hora de solucionar una avaria, i evitar confusions a l’hora del primer contacte amb el pany.

Llegir més