Història de Serralleria Solidària

Som un grup de professionals de la serralleria i dels automatismes que ens vam ajuntar per crear una empresa dedicada a les necessitats dels nostres clients de restar més segurs a les seves ubicacions, ja sigui a casa com a la feina. Treballem la seguretat per a les persones.

L’1 d’Abril de 2014 vam començar la nostra empresa i ens va motivar la vessant solidària, essent reflex d’altres empreses que col•laboren amb associacions, fundacions o ONG’s, des de llavors destinem un 10% dels beneficis a projectes solidaris que nosaltres mateixos escollim.

Des d’aquells dies hem anat ampliant la nostra xarxa de personal sempre tenint present els

nostres principis i les nostres aptituds, hi ha col•laboradors amb més de vint anys d’experiència i hi ha col•laboradors que encara estan en període de formació, però això no fa més que provocar un creixement i una millora qualitativa que veiem reflectida en les ressenyes dels nostres clients. Ens agrada dir que ens dediquem més a tancar que a obrir, últimament estem enfocats en el marcatge CE dels automatismes i sempre al dia en qüestió de seguretat. De la mateixa manera hi ha registrat el nom i la tipografia, no així el concepte que convidem a tothom a copiar-ho i que aportin el seu gra de sorra a aquesta societat. Nosaltres hem copiat la idea, ens agradaria que ens copiessin més empreses.

Disenyant un logo
1558

TREBALLS REALITZATS

98 %

ATENCIÓ POST-VENDA

95 %

SATISFACCIÓ CLIENTS

3104

€ PROJECTES SOLIDARIS

La pregunta del milió… Per que Serralleria Solidària?

En general, ens agrada tancar més que obrir, tot i que també fem obertures, volem millorar la qualitat de vida dels nostres clients. Aqui podeu comprovar totes les feines que fem i realitzem.

Logo Serralleria Solidària
Serralleria Solidària

Per que destinem un 10 % dels beneficis a projectes solidaris, sempre a prop nostre, i destinem també els diners que la gent ens ofereix desinteressadament. Convidem a col•laborar activament ja que molts dels nostres projectes són oberts al públic en general.

Molta gent pensa que treballem gratis o que si no tens diners t’ho fem sense cost, però cal saber que és la nostra feina, molts de nosaltres participem i col•laborem amb entitats que treballen amb gent necessitada i de fet tenim un recull de material de serralleria, que la gent no els vol i que es poden reutilitzar en cas de necessitat, panys en bon estat, cilindres...